Front Chausson 788
Deze camper is nieuw niet te leveren en gebruikt niet te koop. Het topmodel van Chausson ‘de 788’ met alle optiepakketten ‘Titanium VIP’. Aangevuld met heel veel opties zoals; een elektrisch hefbed, cabine verduistering van Remis, een Thule luifel van 4,5m, een zonnepaneel, Xzent radio/ navigatie op een groot beeldscherm, tv en een splinternieuwe gasoven. Reeds voorzien van een nieuw Nederlands kenteken, klaar voor de reis.
Rechts achter camper Chausson 788
In nieuwstaat van de eerste eigenaar. Net een jaar oud met goed 7000 km op de teller. In uitmuntende staat, toilet is niet gebruikt en matras van het bed zit nog in plastic. Nog volledig in de 2-jaars fabrieksgarantie van Fiat/ Chausson.
Links achter Chausson camper 788
Heerlijke camper om mee te toeren. Van alle gemakken voorzien. U rijdt zeer comfortabel met de 9-traps automaat. Waarbij u kunt kiezen uit 3 rijstijlen Eco”, ”Standaard” en “Power”. Alleen gas geven en remmen en op de lange afstand zet u hem op cruise control.
Links voor Camper Chausson 788
Meest luxe uitvoering van de “Titanium VIP met de afwijkende grijze kleur en de stoere zwarte 16” velgen. 
Layout indeling camper Chausson 788
Zeer optimale indeling welke ruim aan doet bij een voertuig lengte van 7,16 m. Overdag een ruime zitgroep met plaats voor 5 personen en ’s nachts voor 4 personen aan slaapplaatsen.
logo verwarming mag aan tijdens rijden
logo LED Chausson
logo IRP
logo 7 jaar dichtheidsgarantie
logo grade 3
logo esp
logo douche
De wanden en het dak zijn van polyesterplaat welke in tegenstelling tot aluminiumplaat zeer robuust is. Goed bestand tegen hagel en als er eens iets tegen aan valt, dan zit er niet gelijk een deuk in. Ook voldoet de Chausson aan isolatie grade 3 (hoogste in de markt) in de vloer, de wanden en het dak. Daardoor een warme camper in de winter een een koele in de zomer. De kachel werkt op diesel en kan aan tijdens het rijden. 
Entree luifel van een Chausson camper 788
Zitgroep Chausson camper 788
Door de deur stap je gelijk in de ‘face to face’ zitgroep. Deze is bijzonder ruim en comfortabel. Daarbij is de tafel opklapbaar waardoor je eenvoudig naar voren loopt.
Zitgroep van boven Chausson camper 788
De camper heeft een zonnepaneel en een eigen boardaccu. Alle installaties en de LED verlichting werken zonder dat je 230V nodig hebt. Je kunt dus overal staan zonder voorzieningen.
Aanrecht van Chausson camper 788
De keuken is van alle gemakken voorzien. Een te vergroten aanrecht met een spoelbak en een gasstel. Veel bergruimte in de kasten onder en boven het aanrecht. 
Oven van Chausson camper 788
Tevens een nieuwe ongebruikte gasoven. Ideaal om ’s morgens broodjes te bakken als er geen bakker in de buurt is. Maar ook lasagne of een ovenschotel zijn prima te bereiden in deze grill/ oven combinatie.
Koelkast en tv Chausson camper 788
Voorzien van een grote koel-vrieskast met AES functie, schakelt automatisch tussen de 3 energiebronnen waarop hij kan werken. 230V, 12V of gas. Zeer handig is de flessenlade aan de onderzijde. Daarboven de 12V TV geschikt voor USB en wifi ontvangst.
Queensbed Chausson camper 788
Achterin het royale Queensbed van 160cm breed! De grootste in de markt. Voorzien van een goed matras en een lattenbodem. U slaapt als een roos.
Opklapbaar queensbed camper Chausson 788
Het bed is opklapbaar, waardoor je een goede toegang hebt tot de garage. Met name voorraad is hier goed te stallen zodat je deze eenvoudig voor handen hebt.
Wc Chausson 788 camper
Tussen de woonruimte en de slaapkamer vinden we de badkamer. Bijzonder is dat deze aan beide zijden is af te sluiten. Hierdoor ontstaat een privé ruimte. Als je de deur naar de slaapkamer open zet, ontstaat er een hotelkamer’ met ‘bed met badkamer’.
badkamer bovenaanzicht Chausson camper 788
De wc cassette is nog nieuw en ongebruikt.
Douche van een Chausson camper 788
Aan de linkerzijde is de aparte doucheruimte. Heerlijk comfortabel douchen met een sterke waterstraal zoals thuis. Dit dankzij de hydrofoor pomp die er voor zorgt dat er constant 2 bar waterdruk op de waterleiding staat.
Hefbed van een Chausson camper
Boven de zitgroep is een elektrisch aangedreven hefbed aangebracht. Volwassenen, maar ook kinderen of kleinkinderen kunnen hier slapen. Er is nog een netwerk welke voorkomt dat de kinderen eraf vallen.
Dashboard van een Chausson camper 788
De camper is van alle opties voorzien. De luxe grootscherm media-player (DAB+/ Usb/ streamen- telefoon overname, geschikt voor navigatie) van X-zent met stuurbediening, de Remis cabine verduistering, de hill-holder functie en de traction control. 
Boven de cabine, bij de keuken en naast het bed deze USB aansluitingen. Handig om je mobiele apparatuur te laden.
Embleem titanium VIP van een Chausson camper
Bijzondere kleurstelling van de Titanium uitvoering.
Rechterzijde van een Chausson camper 788
De grote luifel zorgt voor een aangename uitbreiding van de leefruimte. Sluit uw BBQ aan op de gasaansluiting in de wand en bereid uw maaltijd buiten zittend in een luie stoel. Met een wijntje of een koud biertje uit de koelkast erbij.
Gasaansluiting Chausson 788 camper
Onder de luifel de gasaansluiting met kraan en snelkoppeling.
Buitendouche camper Chausson 788
Tijdens een warme dag je even afspoelen naast de camper.
Garagedeur links van een Chausson camper
Achterin een grote garage. 
Binnenzijde garage van een Chausson camper 788
Achterklep van een Chausson camper
Fijn is de grote klep op de achterzijde die een goede toegang tot de garage geeft.
Gasopslagruimte van een Chausson camper 788
Aan de linker achterzijde is plaats voor een gasfles. Deze is voor het gasstel, de oven en de koelkast. De verwarming werkt op diesel van het voertuig. Hierdoor nooit meer in de kou zitten omdat het gas op is.
Achterlicht Chausson camper 788
De stoere achterbumper met LED verlichting.
Ombouw voorstoelen Chausson 788 camper
De stoelen van de ‘face to face’ zit zijn eenvoudig om te bouwen tot 2 aparte stoelen in de rijrichting. Deze hebben beide een raam om naar buiten te kijken en een gedeelde tafel. 
Motorruimte Chausson camper 788
De motorruimte van de FIAT. Zeer betrouwbare motoren uit de bedrijfslijn (Iveco) van FIAT. Voldoet aan de hoogste emissienorm de 6d en wordt in iedere stad toegelaten. Sterk en zuinig.
Koplamp Chausson camper 788
In nieuwstaat.