Camperdealer

Campers Noord camperdealer
Wij zijn een andere camperdealer. Wij willen bijzondere campers verkopen en gaan voor mooi en kwaliteit. Jonge, als nieuw. Maar dat is nog niet voldoende. Zoeken naar het hoogst haalbare en blijven verbeteren, dat geeft ons een kick. Niet zoals de fabriek ze verkoopt, maar beter. Voor ons is dit een uitdaging. En onze klanten? Die weten dit te waarderen en daar worden wij blij van.
Wij zijn een expert op het gebied van campers en kunnen campers beoordelen vanuit onze kampeerervaring, maar ook vanuit de technische kant. Dit maakt dat wij bijzondere campers hebben staan. En mocht ons iets niet bevallen dan wijzigen we de camper. Wij willen een topproduct verkopen waar we achter kunnen staan. De uitvoering, maar ook de technische kant moet bijzonder zijn. Kamperen gaat een beleving worden. Aan ons zal het niet liggen. Wij vinden dat campers bij voorkeur zelfvoorzienend moeten zijn. Dit geeft namelijk nieuwe mogelijkheden.
 
Kamperen 2.0
Boven op de Gotthard (berg) in Zwitserland ligt een meer in een prachtig landschap. Overnachten mag (gratis) alleen zijn er geen voorzieningen. Het is geweldig om hier te overnachten. Als we aan het eind van de middag aankomen, maken we gelijk een wandeling. Dan bereiden we een heerlijke maaltijd met verse ingrediënten uit de koelkast en een steak op de BBQ. Een koud biertje erbij en een ijsje uit de vriezer als toetje. We nemen als aperitief een Latte Macchiato of een Cappuccino uit het koffieapparaat en onze kinderen liggen ondertussen languit op het bed een spelletje te spelen op de playstation.
Als het donker wordt genieten we van de rust en de sterrenhemel. Voor we op bed gaan nemen we een douche met een warme en krachtige straal zoals thuis. Dan duiken we in bed maar kijken we eerst nog even naar het nieuws of besluiten om toch nog een film te bekijken.
Dit is mogelijk doordat we een eigen ‘energiecentrale’ aan boord hebben. Een uitgebalanceerd systeem, wat zorgvuldig is samengesteld uit de juiste componenten. Hierdoor ervaar je het als vanzelfsprekend dat alles gewoon werkt. Zo moet het zijn. Mooie plekjes zoeken waar anderen niet staan omdat ze afhankelijk van voorzieningen zijn. Daar genieten wij van. Er is nog zoveel te ontdekken en een camper zoals wij die afleveren biedt je mogelijkheden om super de luxe te genieten van de leuke dingen.
Het oog wil ook wat en dat maakt dat wij zeer kritisch kijken naar de uitvoering. Bekleding inrichting en interieur moeten in harmonie zijn. Als de camper bij ons in de verkoop staat is het een plaatje. Kom het maar testen. Eerlijke campers in topconditie, hierop kunt u vertrouwen. We nemen de  tijd voor een uitgebreide voorlichting en instructie om er voor te zorgen dat u vertrouwd op weg gaat. Wij zijn tevreden als u dat bent.
Chausson 718 XLB Campers Noord
Wij vinden dat in een camper alles moet werken zonder dat er externe voorzieningen nodig zijn. Dan kun je op de mooiste plekjes staan waar anderen niet kunnen staan. Camperdealer, campers te koop, camperdealer, campers te koop, campers te koop, camperdealer, campers camper campers camper te koop te koop camper campers te koop camper te koop camper camperdealer te koop camper camperdealer campers te koop camperdealer, camperdealer, camper