Chausson 718 XLB Welcome Limited Edition 2017

Chausson 718 XLB

Chausson 718 XLB Alle foto’s zijn gemaakt van de betreffende camper en  eigendom van Campers Noord


Foto Rechts voor Chausson 718 XLB 2017 Campers Noord

Wanneer u een nieuwe camper zoekt, deze is niet van nieuw te onderscheiden. Een half jaar jong. De meest luxe uitvoering van Chausson, de Welcome uitvoering welke is voorzien van alle mogelijke opties. Van de eerste eigenaar. Zeer zorgvuldig mee omgesprongen nergens beschadigingen, echt nieuw! Alle kussens zaten in een beschermhoes. De losse kussen en de matrashoes zijn nooit gebruikt en zaten nog in de plastic verpakking.

 

Foto boekjes Chausson 718 XLB 2017 Campers Noord

Nieuwprijs met alle opties dik boven de € 90.000,-  Nog t/m april 2019 volledig in de garantie bij Fiat en Chausson. Alle boekjes en papieren erbij.

 

Knop Camper is verkocht

Chausson 718 XLB

Foto Links voor Chausson 718 XLB 2017 Campers Noord

Koopt u nieuw dan gaat u het eerste jaar flink afschrijven. Daarna is een camper een waardevaste investering. Koopt u deze dan heeft u een nieuwe… € 20.000 onder de nieuwprijs. De flinke afschrijving heeft de eerste eigenaar al gedaan

Chausson 728 XLB te koop

Foto Links achter Chausson 718 XLB 2017 Campers Noord

 

De 718 XLB uitvoering is bijzonder populair. Dit maakt dat deze volgens de dealer telkens bij de fabriek uitverkocht zijn en dus slecht verkrijgbaar zijn. Dit is niet vreemd.

Afbeelding indeling Chausson 718XLB 2017 Campers Noord

Hij ziet er geweldig uit. De indeling is super en alles is ruim en groot. Het afwerkniveau en de toegepaste hoogwaardige materialen en componenten maken het compleet.

Chausson 718 XLB

Foto Rechts voor Chausson 718 XLB 2017 Campers Noord

De stoere kop met de grote lichtmetalen velgen en de bijzondere stripping maken het een prachtige verschijning. Polyester buitenbeplating extra anti hagel top (54.5 mm) en een vloerdikte van 63.5 mm. Koel in de zomer en warm in de winter. Lengte 7.46 m, breedte 2.30m en een hoogte van 2.89m. Vijf zitplaatsen met een gordel en ook 5 slaapplaatsen.

Aanbod knop Campers Noord

Chausson 718 XLB de juiste keuze

Foto TV Chausson 718 XLB 2017 Campers Noord

Zeer populaire indeling met een hoekkeuken. Prachtige moderne kleurstelling met heel veel sfeer door warme kleuren en indirecte verlichting. Zeer luxe uitgevoerd. Duurste pakket namelijk de Welcome uitvoering inclusief VIP pakket.

 

Foto dashboard Chausson 718 XLB 2017 Campers Noord

Wat je maar kunt bedenken, alles zit erin. Cabine airco, airbags, elektrisch bedienbare spiegels + verwarmd, Seitz panorama dakraam, cabine verduistering, luxe toegangsdeur + centrale deurvergrendeling, hordeur, ventilator in het slaapkamer dak, cruise-control, boordcomputer

 

Dit was nog niet voldoende. Dus ook maar een luifel, zonnepaneel, lichtmetalen velgen, automatische satellietontvanger met HD tv, fietsenrek voor 4 fietsen, achteruitrijcamera, parkeersensoren en de meest luxe radio van Fiat met stuur/ spraak bediening.

Alles werkt op 12V. Dankzij het daglicht zonnepaneel is er altijd voldoende stroom in de accu. Hierdoor is een 230V stroomaansluiting niet nodig en kunt u staan waar u wilt. Compleet zelf voorzienend.

 

 

Foto type plaatje Chausson 718XLB 2017 Campers Noord
Het voertuig is van Fiat en deze heeft de nieuwste Euro 6 (multi jet 2) motor. Dit is een Iveco motor, uit de bedrijfsautolijn van Fiat.

 

Foto Euro 6 motor Chausson 718 XLB 2017 Campers Noord

Een bijzonder presterende motor, schoon en zuinig, maar daarnaast ook nog eens 130Pk met een beresterke koppel van 320Nm. Lacht om elke berg! Een feest om mee te rijden. In de hitte met de airco aan en een koude cola uit de koelkast of een ijsje uit de vriezer.

 

Foto entree Chausson 718 XLB 2017 Campers Noord

 

Foto zitgroep Chausson 718 XLB 2017 Campers Noord

Er is een ruime zithoek wat een rondzit wordt als we de luxe comfortabele kapteinstoelen uit de cabine erbij draaien. De tafel is in de gewenste positie verstelbaar, voor ieder een juiste positie aan tafel.

 

Foto elektrisch hefbed Chausson 718XLB 2017 Campers Noord

Boven de zitgroep bevindt zich het elektrisch bediende tweepersoons paviljoenbed/ hefbed.

Prachtige Chausson 718 XLB

Foto keuken Chausson 718 XLB 2017 Campers Noord

De keuken bevindt zich achter de zitgroep en is zeer compleet uitgevoerd. RVS spoelbak, 3 pits gasstel en koelkast met separate vriezer (175 liter met AES functie). Erg veel bergruimte in de laden van de keuken welke zijn uitgerust met het ‘soft close’ systeem.

 

Foto Queensbed Chausson 718 XLB 2017 Campers Noord

In de slaapkamer is het geweldige Queensbed geplaatst. U slaapt als een roos in het ruime bed. 160x 200cm! Vooral omdat er een kwaliteitsmatras op ligt en een goede lattenbodem. In de slaapkamer rondom kasten en zelfs een hangkast.

Campers te koop

Chausson 718 XLB als Nieuw. Met alle opties

Foto garage Chausson 718 XLB 2017 Campers Noord

Het bed is in hoogte verstelbaar zodat u de berging (garage) groter kunt maken en er zelfs een scooter in past.

 

Foto queensbed omhoog Chausson 718 XLB 2017 Campers Noord

Ook is het matras eenvoudig opklapbaar zodat u vanuit binnen toegang tot de garage heeft. In het plafond van de slaapkamer is een variabel instelbare ventilator ingebouwd welke lucht kan inblazen of afzuigen.De slaapkamer is door een schuifdeur af te sluiten van het woongedeelte. Hier is aan de ene kant een afsluitbare badkamer met WC en wastafel geplaatst.

 

Foto Douche Chausson 718 XLB 2017 Campers Noord

Aan de andere kant vindt men een volwaardige douche. Geen gepruts in een kleine plastic bak, maar een volwaardige ruime douche met een krachtige waterstraal.

 

Opties

 • -Lichtmetalen velgen 16”
 • -Zonnepaneel 140W … overal staan zonder stroom
 • -Fiat radio met bluetooth, CD, MP3, Navigatie, beeldscherm camera, handsfree telefoon
 • -Stuurbediening (knoppen en spraak) van de radio
 • -Achteruitrijcamera, maar ook park distance control (PDC)
 • -Airco
 • -Diesel kachel (werkt tijdens het rijden) en boiler
 • -Lederlook bekleding in combinatie met stof
 • -Volautomatische (twin) satelliet ontvanger 85cm
 • -LED TV draaibaar voor kijken vanuit zitgroep en bed
 • -Fietsenrek voor 4 fietsen
 • -Grote garage
 • -In hoogte verstelbaar en opklapbaar Queensbed 160 x 200cm
 • -Elektrisch hefbed boven de zitgroep
 • -Elektrische ramen
 • -Elektrisch verstelbare en verwarmbare spiegels
 • -De nieuwste euro 6 motor  130 Pk – 320 Nm
 • -Luifel (4,5m) over de gehele lengte
 • -Remis plissé cabineverduistering in de cabine
 • -Alles LED verlicht
 • -5de Zitplaats met gordel
 • -Korflades (soft close) in de keuken
 • -LPG gasfles (vullen aan de pomp)