Chausson 718EB Welcome 2016 Queensbed

Chausson 718 EB Welcome Queensbed

Prachtige Chausson 718 EB Welcome 2016 Campers Noord

Wanneer u een nieuwe camper zoekt, deze is niet van nieuw te onderscheiden. De meest luxe uitvoering van Chausson, de Welcome uitvoering. Van april 2016 met 8.792 km op de teller. Van de eerste eigenaar (een ouder echtpaar) welke hem helemaal naar hun wensen hebben samengesteld. Particulier gebruikt voor de vakantie. Zeer zorgvuldig mee omgesprongen nergens beschadigingen, echt nieuw.  Zo vind je ze maar zelden! Nieuwprijs met alle opties boven de € 90.000,-
Nog t/m april 2018 volledig in de garantie bij Fiat en Chausson. Alle boekjes en papieren erbij.
Koopt u nieuw dan gaat u het eerste jaar flink afschrijven. Daarna is een camper een waardevaste investering. Koopt u deze dan hebt u echt een nieuwe € 20.000 onder de nieuwprijs. De flinke afschrijving heeft de eerste eigenaar al gedaan.

 

Chausson 718 EB Welcome 2016 voorzijde links Campers Noord

 

Knop Camper is verkocht

 • Lichtmetalen velgen 16”
 • Zonnepaneel
 • Fiat radio met bluetooth, CD, MP3, Navigatie, beeldscherm camera, handsfree telefoon
 • Stuurbediening van de radio
 • Achteruitrijcamera
 • Airco
 • Diesel kachel (werkt tijdens het rijden) en boiler
 • Kunstleder bekleding
 • Volautomatische satelliet ontvanger (Alden) 80cm
 • LED TV draaibaar voor kijken vanuit zitgroep en bed
 • Grote garage
 • In hoogte verstelbaar en opklapbaar Queensbed
 • Hefbed
 • Elektrische ramen
 • Elektrisch verstelbare en verwarmbare spiegels
 • 130 Pk – 320 Nm getuned naar 155 Pk – 390 Nm
 • Luifel over de gehele lengte
 • Remis plisse cabineverduistering in de cabine
 • Alles LED verlicht
 • 5de Zitplaats met gordel
 • Softclose lades in de keuken

Chausson 718 EB Welcome 2016 koplamp Campers Noord

De stoere kop met de grote lichtmetalen velgen en de bijzondere stripping maken het een prachtige verschijning. Polyester buitenbeplating extra anti hagel top (54.5 mm) en een vloerdikte van 63.5 mm. Koel in de zomer en warm in de winter. Lengte 7.46 m, breedte 2.30m en een hoogte van 2.89m. Vijf zitplaatsen met een gordel en ook 5 slaapplaatsen.

Afbeelding 3d Chausson 718 EB Welcome 2016 campers noord

Zeer populaire indeling met een hoekkeuken. Prachtige moderne kleurstelling met heel veel sfeer door warme kleuren en indirecte verlichting. Zeer luxe uitgevoerd. Duurste pakket namelijk de Welcome uitvoering inclusief VIP pakket.

Chausson 718 EB

Chausson 718 EB Welcome 2016 Fiat radio Campers NoordWat je maar kunt bedenken alles zit erin. Cabine airco, airbags, elektrisch bedienbare spiegels + verwarmd, Seitz panorama dakraam, cabine verduistering, luxe toegangsdeur + centrale deurvergrendeling, hordeur, ventilator in het slaapkamer dak, cruise-control, boordcomputer. Dit was nog niet voldoende. Dus ook maar een luifel, zonnepaneel, lichtmetalen velgen, automatische satellietontvanger met HD tv, achteruitrijcamera, parkeersensoren en de meest luxe radio van Fiat met stuurbediening.
Aanbod knop Campers Noord
Chausson 718 EB Welcome 2016 motorruimte Campers Noord
Het voertuig is van Fiat en deze heeft een Iveco motor, uit de bedrijfsautolijn van Fiat. Dit is een bijzonder presterende motor. Deze is schoon en zuinig, maar daarnaast ook nog eens 130Pk met een beresterke koppel van 320Nm. Deze is nog eens getuned naar 155Pk – 390 Nm bij een professionele tuner. Rijdt bijzonder soepel en is hierdoor nog zuiniger dan origineel. Lacht om elke berg! Een feest om mee te rijden. In de hitte met de airco aan en een koude cola uit de koelkast of een ijsje uit de vriezer.

Chausson 718 EB Welcome 2016 rondzit Campers Noord

Chausson 718 EB Welcome 2016 zitgroep Campers Noord

Er is een ruime zithoek wat een rondzit wordt als we de luxe comfortabele kapteinstoelen uit de cabine erbij draaien. De tafel is in de gewenste positie verstelbaar, voor ieder een juiste positie aan tafel. Boven deze zitgroep bevindt zich het tweepersoons paviljoenbed/ hefbed.

 

Chausson 718 EB Welcome 2016 keuken Campers Noord

De keuken bevindt zich achter de zitgroep en is zeer compleet uitgevoerd. RVS spoelbak, 3 pits gasstel en koelkast met separate vriezer (175 liter met AES functie).

 

Chausson 718 EB Welcome 2016 keukenlades Campers Noord
Erg veel bergruimte in de laden van de keuken welke zijn uitgerust met het ‘soft close’ systeem.

 

Chausson 718 EB Welcome 2016 douche Campers Noord

Het toilet is apart van de douchecel (met houten vlonder) en bevindt zich in het slaapgedeelte, welke door een schuifdeur kan worden afgesloten van het woongedeelte. De toiletruimte heeft een fontein en een openslaand geblindeerd raam. Als WC is er de nieuwste cassette toilet van Thetfort (met wielen en trekstang).

 

Chausson 718 EB Welcome 2016 tv Campers Noord

In de slaapkamer is het geweldige Queensbed geplaatst. U slaapt als een roos in het ruime bed. Vooral omdat er een kwaliteitsmatras op ligt en een goede lattenbodem. In de slaapkamer rondom kasten en zelfs een hangkast. Het bed is in hoogte verstelbaar zodat u de berging (garage) groter kunt maken en er zelfs een scooter in past.
Chausson 718 EB Welcome 2016 hefbed omhoog Campers Noord
Ook is het matras eenvoudig opklapbaar zodat u vanuit binnen toegang tot de garage heeft. In het plafond van de slaapkamer is een variabel instelbare ventilator ingebouwd welke lucht kan inblazen of afzuigen.

 

Chausson 718 EB Welcome 2016 5de zitplaats Campers Noord

Een bijzondere optie, de hoekbank is eenvoudig om te bouwen tot een volwaardige 5de zitplaats met veiligheidsgordel. Dit maakt de camper geschikt voor het reizen met 5 personen. Een dubbel Queensbed achterin en centraal boven de zitgroep een hefbed. De 5de persoon kan onder het hefbed slapen. De zitgroep is om te bouwen tot een éénpersoonsbed.

 

Chausson 718 EB Welcome 2016 hefbed Campers Noord

Centraal het hefbed. Hagelnieuw en nog nooit gebruikt.

Chausson 718 EB in schitterende staat

Chausson 718 EB Welcome 2016 garage Campers Noord

Een hele grote garage. Geschikt om fietsen of een scooter in te plaatsen. Fietsen kunnen echter ook achterop worden geplaatst. De voorbereiding voor een fietsenrek is reeds op de achterzijde aangebracht. Het Queensbed is in hoogte verstelbaar zodat u deze ruimte flexibel in kunt delen.
Chausson 718 EB Welcome 2016 dashboard Campers Noord

 

Chausson 718 EB Welcome 2016 boekjes Campers Noord

Complete geschiedenis is aanwezig, alle boekjes erbij.